Interne competitie

De onderlinge competitie is de hoofdactiviteit van onze vereniging. Er worden dit jaar (2017-2018) twee voorrondes gespeeld van ieder 10 wedstrijden. De indeling van de eerste ronde wordt door middel van loting bepaald. Daarna wordt het Zwitser-systeem toegepast. De nummers 1, 2 en 3 van iedere voorronde plaatsen zich voor de finalepoule. Deze poule bestaat dan uit 6 personen, die om het clubkampioenschap spelen. Zo worden op dezelfde manier poules gevormd die spelen voor de plaatsen 7 t/m 12 en 13 t/m 18. Om uit te kunnen komen in de finalepoules dient men minimaal 5 maal in beide voorrondes gespeeld te hebben. Bij gelijk eindigen in de finalepoule beslist de volgorde in de totaalstand van beide voorrondes.

Voor meer informatie over de puntentelling klik hier.
Voor meer informatie over de plaatsing in de eindrondes klik hier.

Na iedere ronde wordt de uitslag en de stand op deze website bekend gemaakt. Ga naar uitslagen>interne competitie