Open kampioenschap Midden-Limburg

De schaakvereniging ’t Stokpaardje uit Maasbracht organiseert van 7 februari t/m 21 maart 2019 het:

OPEN SCHAAKKAMPIOENSCHAP VAN “MIDDEN LIMBURG” 2019.

Iedere schaakliefhebber kan aan dit schaaktoernooi meedoen. Het is bij uitstek een schaaktoernooi voor de clubschakers maar ook voor de beginnende schakers en de huisschakers. Er wordt ingedeeld en gespeeld volgens het zg. Zwitserssysteem, hetgeen inhoudt dat elke week de spelers met hetzelfde aantal punten tegen elkaar spelen. U krijgt dus na de eerste lotingronde altijd een tegenstander van gelijke of nagenoeg gelijke sterkte.

Dit schaaktoernooi bestaat uit 7 ronden (speelavonden).
Alle ronden worden gespeeld in ons clublokaal:
Maas Binnenvaartmuseum
Havenstraat 12
6051 CR Maasbracht.
tel 0475-465873

De deelname is kosteloos!!.
Alle ronden worden gespeeld op de donderdagavonden, aanvang 20.00 uur. (kwartier voor tijd aanwezig in verband met indeling)
De 1e ronde wordt gespeeld op donderdagavond 7 februari 2019. De laatste ronde is op donderdagavond 21 maart 2019.

Opgave, inlichtingen en eventueel meer informatie over het Open Schaakkampioenschap, kunt u verkrijgen bij:
Arie Schakel, telefoon 0475-853659 of per e-mail: arieschakel@gmail.com
en bij Peter Simonis, telefoon 0475-459104 e-mail: peter.simonis@home.nl