Open Kampioenschap Midden-Limburg 2019

Arthur Hendrickx voor de 9e keer winnaar Open Kampioenschap Midden Limburg

DSC_0476

Afgelopen donderdag is Arthur Hendrickx voor de 9e keer de winnaar geworden van het open kampioenschap Midden Limburg. In totaal namen circa 20 spelers deel aan dit toernooi, dat bedoeld is voor clubschakers en vrije-tijdschakers. Afgelopen donderdag waren acht borden bezet. De laatste ronde was pas beslissend voor het kampioenschap en in deze ronde kwamen de nummer 1 (Arthur) en nummer 2 (Thijs Ickenroth) in een rechtstreeks duel tegenover elkaar te staan. Helaas gaf Thijs reeds in een vroeg stadium een paard weg. Uiteindelijk zou dit de nekslag blijken te zijn. Wim Berden had ook al in een vroeg stadium de winst binnengehaald. Al vroeg op de avond was daarmee de eindstand van het toernooi duidelijk:

Arthur Hendrickx winnaar, met 6 punten (ongeslagen), Wim Berden 2e plaats met 5 punten en Thijs Ickenroth 3e plaats met 4,5 punten. Gerrit de Wit en Frank van Hoogstraten haalden eveneens 4,5 punten, maar werden 4e resp. 5e op grond van behaalde Buchholz/Weerstands-punten

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd en spannend toernooi en we hopen iedere deelnemer ook in 2020 weer te mogen ontmoeten.

Voor uitslagen en stand klikĀ hier

Voor het fotoverslag klikĀ hier